Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fanfanfanfanfan

Jag ger upp
det finns inget jag har
som väger upp för det jag aldrig får
dina ord är inget för mig
och även om jag önskar
hoppas
ber
så får
du
aldrig till
den där tonen i rösten
så jag tror på dig
när du säger att du inte vill vara med mig




Fri vers (Fri form) av Alabaster Grime
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alabaster Grime