Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

Det är när vi är på varsin Vågtopp och inte är rädda,

bara odödliga

Det är när vi bara tittar på varandra som jag ryser,

när du tittar in i mina ögon utan att titta bort. tittar bort.

Vågdalen är där nere

-har du tänkt på det?

Salt.

Sår.

Shit.. du gör det så bra.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-18 12:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow verkligen stark ;) "GILLAS"!
2014-02-19

  KYREUS of Sweden
h o T
2014-02-18

    ej medlem längre
Underbar!!!!!
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP