Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 Februari: Öl-leken trend på facebook (Men nu har den utvecklats - i en livsfarlig riktning)


Internet går i farlig riktning

 

 

Den ena trenden

efter den andra

Avlöser varandra

i internets anda

 

Farliga lekar

i ungdomlig dårskap

Är svåra att förneka

i ungdomlig vänskap

 

Trodde internet

i min enfald

Utbildade i medvetenhet

inte galenskap

 

Borde förstått bättre

i utförsäkringarnas tecken

Ger grädden

sjuka dödens likhetstecken

 

Det är ingen rolig saga

så den skiter man i

För ungdomen behagas

av odödlighetens fantasi




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-18 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad gör man inte för lite ära och berömmelse - utan att tänka på vad som händer.

2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP