Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del av det som blev kvar

mitt fönster är ett takfönster. jag står i det för att andas.
grannen städar bilen.
du sa alltid att jag skulle leva mer, så jag står kvar.
annars ville jag gå när jag såg honom. in igen för att han inte skulle se att jag såg.
att stå kvar är en markering. och nästan en relation mellan honom och mig.
han städar bilen. jag står i mitt fönster och andas.
att stå kvar blir min hyllning till dig, till oss.




Fri vers av lindson
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindson