Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT OMEDVETET MÖTE MED FRANK ZAPPA I JÖNKÖPING 1973-1974

Plats :  Juni 1973 ? 1974 ?  Hamnpiren  i  jönköping  vilken
på den tiden behärskades av allehanda  flummisar,
hippies  och  beatnicks :  En  blond  långhårig  ung
man  sitter  med  korslagda  ben  och  spelar  gittar,
en gänglig person med långt svart hår och pipskägg
har stått mitt framför honom och lyssnat, när  han
efter en stund avlägsnat sig säger polaren  bredvid
till gittaristen ; " Sten !vet du vem det där var ?" 
-Nej !
Det var Frank Zappa ! 

                                         *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP