Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katastrofvarning. Skapad i en stund av plötslig inspiration som dessvärre lämnade skaparen en aning för snabbt. ;)


Har du sett himmelen ikväll?

Har du sett på himmelen ikväll?

Den är purpurfärgad,
ikväll,
vakert eller hur?

Ska vi måla till ett vattenfall
vid sidan av den ljusa månen
rida upp på enhörningarnas skimrande ryggar

Strö stjärnor över himmelen
när solen sjunkit under bubblans yta
en stjärna för varje dröm
för varje sömn?

Ska vi sjunka ner på nymånens kant
vila oss, kasta loss och sjunka ner
trots att verkligheten är så brant

Vi glömmer,
drömmer,
och hoppas att intet slut finns
om vi inte minns




Fri vers av A-M
Läst 312 gånger
Publicerad 2004-08-22 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos