Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORRUMPERAD GANGSTERREGERING

Kiev,  Feb-2014 :  Liggande  medvetslös  medborgare
misshandlas   av  fyra   uniformerade  millitärpoliser,
tillika fullvuxna män, men med ociviliserad  disciplin,
där reptilhjärnan befinner sig  i  ett  outvecklat stadie,
och brottet är grovt tjänstefel,men vad bryr sig en sån
korrumperad gangsterregering, där även medierna är
köpta och hotade  till  tystnad, med en  försvarsbered-
skap bestående av löst sammansatta  ligistpoliser och
kriminella, arma barn ! till  sådana fäder.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-21 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP