Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den falskhet idag

Den starka idag!
Gjordes av...
...bitterhet igår.

Den grymhet idag!
Gjordes av...
...sveket igår.

Den kalla idag!
Gjordes av...
...tårarna igår.

Den falskhet idag!
Gjordes av...
...smärtorna igår.




Fri vers (Fri form) av TDL
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-22 01:53



Bookmark and Share


  wildah
Jo du har rätt men utan detta inget djup och man skulle utan detta bli en ganska ytlig och självisk person tror jag.
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

TDL