Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bakdatera en skrivelse av ren och skär egennytta är ingenting nytt. Det nya kan vara formuleringen, utöver själva innehållet.


Nattlig tanke 20140202




Livet är som med vin, ost och bröd.
Du vill hela tiden berika dig med mera av något.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2014-03-09 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP