Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANFÖRESTÄLLNINGSSYNDROMENAS VANFÖRESTÄLLANDE AV EN LOGISK..

Vanföreställningarnas vanföreställande vanföreställningar
av en logisk realitet,
föreställer sig sålunda att :  den som inte uppfattar  verklig-
heten, sanningen  och  om vilken bok som  är  sannast och
inte är av rätt tro och delaktig  i  rätt politiskt parti, mm är
att diagnostisera  som  person,  vilken  lider  av en vanföre-
ställning av psykotisk art.
------------------

 




Övriga genrer (Satir) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-22 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP