Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bucharest nätter ”klubb Bamboo” poet ungdomar bör dra slutsatser hur borde leva livet en ung kvinna eller man i Stor Stockholm! Som fångas i stället här på poeter bland åldringar.


Rebellisk flicka finner alltid vad hon söker.

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=UBBcB-KgaZk 

http://www.youtube.com/watch?v=ln33_J0w6Ko

 http://www.youtube.com/watch?v=vdhBsye-wL8

 

-         Nu ska jag måla, dig i ett andetag.

 

Jag kommer att fånga dig,

Som en fluga, bitande sociala varelser.

Jag kommer att brodera en duk

Hypnotisera dig till en spindel med ögonbindel.

Hans flykt tyst förbannelse på dig,

För att förstå måste trassla in dig i främmande språk.

Smak av tår i liv

Men berätta inte för någon att det smakar som salt.

Livet är sött,

Som sommar körsbär.

Således kommer du att lära dig

att värdera din tid och dig själv,

 

Lära sig att njuta av sällan sin saga,

Bättre när du vet att du har rätt.

Underskatta inte liv eftersom du kan förlora

Allt du har byggt med möda och bitter,

Missa på ett ögonblick.

Var dig dygd,

Du vet väl att den andra kommer att sålla och sporrar,

 Att förvisa dig på dina egna drömmar.

Ditt sociala liv ska vara med din partner,

Och Inte en chans tillsammans, hänga med andra i klubbarna.

För att du då suckar på väg till en och samma

Mer än några månader, tråkig…

Du faller in i den förbannelse som du köpt.

Du gjorde utbildning,

Räknas endast en,

 I avsaknad av mamma och pappa.

 För att lära dig om livet och kärlek

Du är bara ett löv i vinden reser misslyckades.

För alltid en trasa kastad till lumpen…

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-23 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP