Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ponkla"

Med en sådan empatiskt intellektuell förmåga
på poeter.se kan de verksamma känna sig stolta
och trygga för en bevisligen sann humanist med
tre ögon och  en extra hjärna,en poetkännande
auntodidakt vilken troligen blir poetdoktor.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-24 05:32



Bookmark and Share


  Ponkla
Riktigt bra! Tackar allra ödmjukast!
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP