Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VART TOG ALLA DÖMDA POLISER OCH ANDRA MYNDIGHETSUTÖVARE V...

Vart  tog  alla  de  dömda  poliser, kommunaltjänstemän,
och kriminlvårdare vägen ?
- De erbjöds  en  avancerad  anställning inom  kriminella
org. Dessa personer  arb  fn inom din kommuns regioner,
och de  kan  inte  avsättas  pg  av  brott mot tystnadsplikt
och  övriga  tjänstefel,  eftersom  sekretesslagen  skyddar
brottslingarna inom sitt team.

De vet vad de vill veta om dig och mer  än som begärs och
kan verifieras med underlag, de  fabricerar  under tyst dip-
lomati i en  konspirerande  sammansvärjning av korrupta
handslag  tillsammans med den plutokratiska maffian det
de anser  vara  nödvändigt  för  att  hålla  samhället i drift,
vi lever i en värld  där ingenting är vad det utger sig för att
vara, det  är  en  kriminell civilisation   som bryter mot allt
som är naturligt och normalt,där de naturliga och normala
spärras in på falska grunder.
                                                    *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-24 16:01



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Selfcontradictory contactarianism
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP