Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Not a step forward in civilization?


Renaissances after budget!

 Cheating at the junction of the time.

 

How good would you be?

 

And yet the soul is not good, traditional heritage ?

 

Jerusalem showed that even Jesus.

 

Reborn in the cold sea bindweed

 

Words of hate, as they passed in swimming.

 

Restarting disloyalty smiles who know better than jingoistic hatred grin.

 

Blaze rhetorician mothers, but in a position to deal with social evaluations ratio is preserved statue promises.

 

Revived promise of lies and vote one day every four years , the plate under her feet herself.

 

Renaissance mentioned re- balance every Christmas and new families restored rebuilt

 

Fragments of renaissance revival that is dependent

 

Mentioned only allowed a rebirth of Jesus.

 

I would say leave down there are other men who are like,

 
through suffering men , Barabbas silence.

 

And the other Mary .

 

That or cheating to turn for ages.

 

And whip the eternal rebirth

 

 
Reception chair seat restored over the other to sit .

 

 
Not on earth , now again

 

 
Cross the square with thorns !

 
 
****************************
 
 
 

Fusk vid korsningen av tiden.

 

Hur bra skulle du vara?

 

Och ändå själen är inte bra, traditionella arvet?

 

Jerusalem visade att även Jesus.

 

Återfödas i det kalla havet åkerbinda

 

Ord av hat, som de passerade i simning.

 

Omstart av illojalitet leenden som vet bättre än chauvinistisk hat flin.

 

Eldsvåda rhetorician mödrar, men i stånd att hantera sociala utvärderingar kvoten bevaras staty löften.

 

Återupplivade löftet om lögner och rösta en dag vart fjärde år, plattan under hennes fötter själv.

 

Renässans nämnde åter balans varje jul och nya familjer återställda ombyggda

 

Fragment av renässans väckelse som är beroende

 

Nämns endast tillät en pånyttfödelse av Jesus.

 

Jag skulle säga lämna ner det finns andra män som är liknande,

genom lidande män, Barabbas tystnad.

 

Och den andra Maria.

 

Det eller fusk att vända för åldrar.

 

Och piska den eviga återfödelse

 

 Mottagning stolsitsen återställd över den andra för att sitta.

 

 Inte på jorden, nu igen

 

 Korsa torget med törnen!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-25 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP