Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poke it well ,

 

  Embers if you want to know what is hidden,

Only then after sizzling embers

   You can tell if it sparking.

And spark makes fire flame

Or will burn burnt

As a wet canker




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2014-02-25 13:13



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag hade en ask tändstickor med detta märke, som av en konstig anledning blev våta från tulpans vasen.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP