Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanke


brygga av sten

vi sitter där nere vid vattnet ja på en brygga byggd av sten...ja vinden ja liksom rufsar om vårat hår...ja ja tänker tillbaks på hur det var förr...vissa minnen dom består...kom och tänka på en melodi som passar oss två...så lycka till i livet ja ja var glad...och ja ta vara på din morgondag....nä nu inget mer allt allt är klart...öppnar en enklunckars öl...tar en pris från dosan som lägges in ja klockrent under läppen...tack tack för just denna dag...ja ja som den står skriven......




Fri vers av pjf
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-02-25 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pjf
pjf