Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände jag tänkte mycket på min far igår så ett ljus jag tände.....och i kameran fick jag fina bilder


En stilla stund bara för mig själv

En stilla stund-
vid minneslunden
tänder jag ett ljus
jag följer gångvägen
gjord av grus

En stilla stund-
vid Gryckens strand
där mina sinnen av
naturens kraft öppnas opp
njutbar fågelsång
från trädets topp

En stilla stund-
vid Gryckens strand
det är som en
rekreationstur efter
gråväder och vintermörker
som vi haft
då jag denna februaridag
som är som en vårdag fylld av
njutbar sol
hämtar min egen kraft

En stilla stund-
vid minneslunden
som bjuder på en
återhämtande vy
tack för vår underbara
bruksortsby

140226




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-26 06:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert och rogivande!
2014-02-28

  Lars Hedlin
Bra och rogivande!
2014-02-26

  Rozsi.kovacs

Lugnt o vackert
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo