Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffa släkt

Att inte träffa sin släkt kan vara något bra.
Det är sunt, ifall de får dig att inte må bra.




Fri vers av Isprinssesan
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-26 08:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanningens ord.
2016-04-09

  i af apa
helt sant...som någon sa till mig en gång; släkt kärleken är bäst på distans...
2014-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Så sant!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Isprinssesan