Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva som jag själv har förstånd till. Se inte så sur ut bara för att illustrationen till texten består av ett gäng citroner. Det sägs ju att klokhetens frukt, att bita i det sura äpplet, int var ett äpple utan en citron.


Dagens litet tanklösa 20140306



Du talar som du har förstånd till
och mycket mera är ju inte att säga
om det.

Att du alls har ett förstånd kan du
tacka dina föräldrar för, det var vad
de hade i uppgift till.

Det hade de förstånd till att göra
även om det nu sägs ligga i generna
generellt sett.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-06 20:40



Bookmark and Share


  van Couver
Citroner är goda!
Förstånd är väl mera en bristvara :-)
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP