Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Solen svek mig
Den älskar visst någon annan nu
Den lyser någon annanstans i världen
Tindrar på någon annanstans himmel

Kvar blev mörkret
En svärta som sviker och förstör
som gör ont och känns igen och igen



jag dör kall och förstelnad
i den sista februarisnön




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-01 00:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Solen går ner
bara en gång
per dygn. Det
ljusnar alltid -
alltid!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek