Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Lämna mig inte utanför
För jag vill också leka
Lämna mig inte utanför
Bara för att jag är skygg
Lämna mig inte utanför
Blott ett ord och jag kan tveka
Lämna mig inte utanför
Jag är rädd och inte trygg




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-01 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick