Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...just a thougth!!


Am I blind...?

"-life goes on", that's what they say,
I just want them to see me today!
I'm out of booze and I'm out of tears,
...and I want to fuck Britney Spears!!

A year ago I met you in town,
I wanted you to be my own!
I'm drinking now, I've been drinking since then,
I want to stop, but I don't know when...




Fri vers (Fri form) av Ground Zero
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-01 10:14



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Ground Zero: trasproletariatets poet som de hade sagt på 60-talet, väldigt läsvärd lyrik på engelska, simpelt, trasigt och vackert med existentialistiska undertoner.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ground Zero
Ground Zero