Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

Är det inte sorgligt hur man
sitter uppe mitt i natten
och försöker glömma
Sin första kärlek

Sakta passerade nog en
Vår, en sommar, en höst
- jag har sett livet
födas, frodas, förtäras
Utan dina händer
redan

Jag har sett människor
som skrattar åt
sina dumma huvuden
De bästa av nätter
när man levt
förevigt

Jag har sett
Hundra soluppgångar och solnedgångar
minst
Och läst
Hundratusen av de bästa ord


Ibland låter jag mig tro
tro att jag har glömt dig
för jag
tänker ju inte på dig
alltid längre

Tills

det är det mitt i natten igen och jag
hulkar hysteriskt,
minns

något vackert




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-01 13:44



Bookmark and Share


  Connie
Den gick rakt in i hjärtat!
2014-05-24

  Yeppis
Vackert <3
2014-04-26

    MelodyOfMemory
Du vackra text, ta hand om den fina själen och de dyrbara minnen. Blicka framåt och öppna sinnen. Man önskar man kunde vara där, och hålla om. Mycket vackert och berörande text!
2014-04-13

  Nolltillhundra
Fint du skriver <3!
2014-03-10

    ej medlem längre
Otroligt vacker.
2014-03-10

  Hon kallar sig poet VIP
Gud så vackert bara känner så!
2014-03-02

  Mats Gyllin VIP
Vacker, gripande, storslagen.
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek