Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

Var noga med dina val av ord
För någon kan använda det till sin fördel
Se dig alltid över axeln en extra gång
För någon kan förfölja dig hem
Fläk inte ut ditt innersta
För någon kan använda allt du säger emot dig
Sträck inte ut en hjälpande hand
För någon kan ta den hela
Skratta inte med någon
För någon skrattar åt dig
Lita inte på någon
För Någon är Jag




Fri vers av Louise T
Läst 470 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-01 23:25



Bookmark and Share


  Stay Golden
Spooky
2018-05-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna
2015-05-31

  Glitr
Dramaturgiskt lysande!
2014-06-14

    ej medlem längre
Är det ett hot?
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Louise T
Louise T