Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

Sex
Det ska vara något speciellt.
Något speciellt med någon speciell.
I alla fall första gången.
Eller egentligen varje gång.

Så vad händer när det inte är med någon speciell?
Blir man kallad hora då?
Förmodligen, i alla fall om du är tjej.

Gör det mig till en hora för att jag inte älskar dig?
För att jag ser det som en lek emellan oss.




Övriga genrer av Louise mat
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-02 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise mat