Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag duger

Att känna att du räcker till.
Att känna att du är speciell.
Att känna att du är rätt.
Det är den bästa känslan i världen.
Känner jag att jag älskar dig?
Kanske...
Jag börjar i alla fall bli kär i dig.

Men räcker det?
Räcker det med en enkel känsla?
Det tycker jag de' gör.
Du gör mig lycklig.
Och det är vad som räknas.




Fri vers (Fri form) av Louise mat
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-23 00:44



Bookmark and Share


  Fredric
äh, bara kör! Vad kan man förlora?
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Louise mat