Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi!

Tänk att kunna skriva vacker poesi
att få forma ett du och jag till ett vi

Att för dig få förklara
hur det egentligen ska vara

Att utav vackra ord
få bäras fram på vår jord

Att nå fram till friheten nångång
att genom land få bäras
fram av en vacker sång

Att kunna formulera orden till dig
att få tala om
allt du betyder för mig.




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-02 23:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är lustigt det där med dikt i berättande form, det gör något mer med läsningen än om allt bara står där och rimmar som en vanlig upprepandes sång. Likväl som med hur att alls kommentera, det är så mye lättare om där redan står några uppmuntrande ord, som för nya läsare att låta sig förföras av.
2014-03-03

  Angel of love
Du lyckas perfekt med din fina text.
2014-03-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin poesi har du skrivit här! Bra!
2014-03-03

    Birgersdotter VIP
Det gör du med denna fina till din kära
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech