Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till SD

När ni är för trötta för att gå till
era egna jobb och
slita för er kung
När kroppen känns för tung
och morgonen för ung
Då skyller ni på invandrarna

När ni försökte men det inte gick
När ni inte vågade ta beslut
och kasta er ut
När ni stod i vägen för er egen
karriärsdebut
Då skyllde ni på feministerna

Och när ni till slut vågar trycka av
och skjuta av
er skallen
När ni vågar dansa er sista vals
Hugga er egen hals
Då kommer ni att skylla på
socialisterna och antifascisterna
till och med djurrättsaktivisterna
vem som helst
Så länge ni slipper ta skulden
själva




Bunden vers av Herztier
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-03 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kommentarstråden är oroväckande.

att leva med rättigheter innebär skyldigheter, det är logiskt och självklart att därför rösta. Eller föredrar ni att vara ansvarslösa, medan ni lever? För ni kommer förmodligen inte leva så pass lång tid att ni ser något annat än demokrati i Sverige.. och! SD är lika dumdristiga som alla rasister och nazister. De tycks vara sådana, beroende av värderingar de grundar partiet på. Så... ja. Så tycker jag. Och jag vill såklart göra min röst hörd, bland alla era röster som ni låter höras.

2014-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag att rösta och att engagera mig politiskt.
Alla partier är av ondo.
2014-03-03

    ej medlem längre
Slaveri är rasistiskt, Apartheid är rasistiskt. Ordet rasism, inte många som vet innebörden, tydligen.

SD och övriga partier är helt enkelt pajaser. Att gå till val och välja är detsamma som att ge upp.

Demokrati, ha, kolla vaggan (Grekland)., en vits.
2014-03-03

    Herztier
Då tycker vi olika. Puss
2014-03-03

    Andrexzz
fuck you

snarare du som är rasisten

SD politik står för något helt annat

ND och folkfronten där har du dom riktiga nynazisterna och rasisterna

dom är värre än SD

sluta snacka massa skit

när det finns många invandrare som är aktiv i SD
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Herztier