Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker omsluter fingrarna

Mörker omsluter fingrarna
Sakta rör de sig, söker
Kontakt, eller är det hopp om död
Sakta rör de sig mot väggen
Slår, känner och älskar
Energin flödar in genom topparna
Vidare till kroppen där den söker
Kontakt, eller är det hopp om död
Pang ett ljus slår på, fingrarna ser hur nakna de är
Ineffektiva, svaga och tomma
Kyss dem, slå dem, döda dem
Den andra handen går till verket
Lampan släcks




Fri vers av Bnq
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-03 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bnq