Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget kan jag göra

Inget kan man göra.
Jag skricker på dig.
Men inget händer.
Jag ropar och gråter men inget händer.
Hör du mig inte?
Va händer eftersom du aldrig kommer tillbaka.
Vad jag än gör så händer inget,
Jag är hjälplös.
Det ända jag vill är att ha tillbaka dig.
Aldrig mer kommer jag att se dig,
aldrig mer känna din lukt.
Allt är försent.
Tiden har sprungit iväg.


När döden kom blev jag så hjälplös helt plötsligt.




Fri vers av mois
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-03-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mois
mois