Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en utländsk kvinna


Ökenros

Du, och jag. Så långt ifrån varandra.
Men ikväll är vi närmare än någonsin.
Din kropp är blyg, men din själ och dina ögon skriker TA MIG.
Jag stryker ditt hår med min hand och ryser när du andas ut av förväntan och upphetsning.

En kyss, ett ögonblick.

Tiden flyger förbi, vinter blir vår. Dagar och nätter, veckor och år.

Varje natt, när våra läppar möts igen och du är min igen är jag mer levande än när jag vaknar och förs tillbaka till den sorg som är mitt liv.

Låt mig glömma dig, så jag slipper inse att du egentligen redan är borta.




Fri vers av Conflicted poet
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-03 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Conflicted poet