Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det händer förrhoppningsvis oss alla!


Att åldras

Värdigheten i åldrandet
jag kan inte säga att jag lever som förr
men jag lever ändå

Åldrandets verklighet
man njuter lite längre
man älskar mer med själen
åren går bara fortare för var dag
och älskogen blir långsammare och bättre
sinnlig, känslosammare och mer innerlig.




Fri vers av mickech
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-03 23:55



Bookmark and Share


    häxängel
Sant!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech