Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANSVARET I TEORI OCH PRAKTIK

Vad någon  skriver och säger  i  sina  teoretiska
spasmers cerebrationsryckningar, saknar alltid
som oftast substans av praktiskt utövande,vars
strategi av osäkerhet är riggad  åt  andra  att be-
pröva,för går det åt helvete  så  inte är det teore-
tikernas fel,utan praktikernas.däremot kan man
alltid anklaga teoretikerna för " anstiftan" "upp-
vigling" eller hets mot enskild folkgrupp.

                                     *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-04 11:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja ! visst är det farsartat bedrövligt.
2014-03-04

  Jonas S. Lundström
Jag bara ler åt denna :)
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP