Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS EN HEL DJÄVLA LADA FULL MED TEXTER SOM ....

Det finns en hel djävla lada, full  med  texter  som
tillkommit under rusens inflytande och som ingen
fan begriper ett vitten av,inte ens jag själv.

S.W.




Övriga genrer (Satir) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-04 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hahahahahahaha
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP