Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på detta idag då jag var ute och gick runt huset


Barfotatidsväntan

under skorna
låter vintern vår
barfotatidsväntan

140304




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-04 15:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Läntan till våren!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo