Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER OM TEXTER SOM.....

Det finns texter som aldrig kommer att bli lästa
för de kommer aldrig att  bli  färdigskrivna, och
det  finns  texter  om  texter  som  aldrig  någon
kommer få läsa för det finns  ingen  som är värd
att läsa dessa , och  det  finns  texter  som  alltid
kommer att bli lästa  och  det  finns  texter  som 
anser sig vara en bekräftelse i sig av att ha blivit
författade oavsett om de läses eller ej...... 

S.W.




Övriga genrer (Satir) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-04 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP