Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner dig inte ens längre

Snödropparna
tindrar nu
På nedsläckta ängar

det är nästan mörkt och
utanför mitt fönster
reser sig träden som hotfulla skepnader
mot en döende himmel

jag har inte levt den här årstiden med dig


Jag ser dig ibland
dina ögon är tomma nu för tiden
du
Ser likadan ut men talar
nog andra språk nu
Och när jag söker dina ögon
vänder du dig om

jag ville inte leva såhär
men du fattar ju inte

Det är sorgligt när man älskade någon
och nu
känner man dem inte ens längre




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-05 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alltså de sista raderna skulle kunna vara mina egna. exakt så känns det
2014-03-07

    ej medlem längre
Fint, så fint!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek