Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarlevor

Vet Du känslan
när ens värld går sönder
och man
explo-implo-derar
när man trasas till livlösa
köttslamsor
Förtynande
när ens nitroglycerinpumpande
Hjärta
Slutligen
Sprängs?

det var det

jag kände

när du sa att

du inte älskade mig.



Du vet den gången jag svarade
"Okej"




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-06 16:58



Bookmark and Share


  onomatopoetisk
Detta var så himla vackert.
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek