Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen!

För många är kärleken vårt mål
smäll efter smäll går vi på
frågan är hur mycket vi tål

Kanske ska vi ensamma vandra
år efter år
och ingen har vi att klandra

Men trots det så tycker vi oss se ett ljus
hoppet överger oss aldrig
kanske mörkret skingras i vårt hus




Fri vers av mickech
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-06 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech