Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAMFLETT FÖR UKRAINA 2014

Ner med den " dolda " diktaturen som verkar  i  den
" tysta" diplomatins demokratiska anda av korrupta
handslag med korsade fingrar bland ryggtalare  och
Judas, Kain  och  Barrabas-släktenas nepotism däri
den  smygande  acculturationens  syfte  verkar  i  att
degenerera  ett folks  autonomi  i  en desorganiserat
delad  folkgrupp däri  den  starkare  strävar efter en
unitär  autokrati.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-06 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP