Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en av många dikter jag skrev för några år sedan!


Helt ensam

Nu sitter jag här
Det är helt tomt på folk
Alla har gått
Ingen bryr sig
Nu sitter jag här, helt ensam
Utan någon som är nära
Jag vill ha dig här
Jag vill inte vara ensam mer
Ingen är ensam
Jag sitter här i mörkret
Och längtar efter dig
Jag vill inte ha det såhär
Att vara helt ensam




Fri vers av Elina Breedh
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-06 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Breedh
Elina Breedh