Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS EN HEL VÄRLD MED MASSOR AV TEXTER SOM....

Det finns en hel värld  med massor av texter
som håller på att förtvina i sin längtan av att
bli lästa och förstådda  i det  att andra texter
vill lära känna varandra  i  ett  empatiskt  till-
mötesgående  av  respeckt  för varje texts  exi-
stensberättigande.

S.W.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-06 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP