Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och för alltid....

Nu och för alltid
kommer jag
att älska dig

Nu och för alltid
kommer jag
att stå bakom dig

Nu och för alltid
kommer jag
att göra allt för dig

Jag älskar dig.......




Fri vers av mickech
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-07 13:26



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin
2014-03-26

  Angel of love
Kärleksfullt och vackert att alltid finns där .
2014-03-07

  louisegirl
varmt och kärleksfullt skrivit!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech