Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till helgen hade de lovat att den skulle titta fram men jag vågade inte ändå på det tro..... orden kom idag lördag


Väderleksrapport

Väderleksrapport -
jag undrar om du
oss minns

Väderleksrapport -
bland gråa moln
vet jag att du finns

Väderleksrapport -
ena dagen regn, andra snö
oj jag har ju glömt
kyla och tö

Väderleksrapport -
till helgen ska du
mot oss le
och nyttiga vitaminer
oss ge

Väderleksrapport -
såklart
solklart
jag bara säger helt
UNDERBART
när du på våren sätter
sådan fart

140308




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-08 10:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där ;)
2014-03-08

    ej medlem längre
Härliga, positiva vårtoner!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo