Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GYNEKOKRATERNAS HÄMND I

Nu är det kvinnornas tur, nu bränner  man  inte häxor
längre, men  kynnet  lever  kvar, där  pedofiljakt  är all-
mänt lovlig  där vem som  helst  kan  brännmärkas, för-
talas och misstänkliggöras, just  i  det tidevarv  där den
sexuella fixeringen och pedofilskräcken  grasserar som
värst, på gränsen  till masspsykos. Sociologi   och rätts-
väsen  bär  huvudansvaret  för  vad  som skett, och  det
här är naturligtvis  en  internationell röta som  ligger  i
tidevarvet, där kärnfamiljens  upplösning följd av skils-
mässor i regel (inte undantag)  med barns ovisshet i en
familjegrupp  som  blivit  allt  bräckligare  med extrem-
feminismens smygande opinionstryck  på rättsrådande
instanser,allt detta och annat har föranlett att  konflikt-
erna växlat in på ett livsfarligt spår,och sedan kärleken
mellan två  parter  ersatts  av  hat  och  maktkamp  har
smutsiga vapen  blivit  användbara och myndigheterna
med ett gynekokratiskt matriarkat är i full färd med att
sanktionera  dessa  vapen,  däribland  psykodynamiska
arbetsmodeller och  terapeutiska  seanser  med  vittnes-
röntgen till att  uppväcka  förträngda  minnen, oftast är
detta flummiga terapeuters önskevilja,där de lika gärna
skulle kunna  använda  hjärntvätt och hypnos. Dessa sk
speccialister  på  området  brinner  ofta  för  sin  uppgift
som häxorna gjorde under  kyrkornas  skräckvälde  och
de skall till varje  pris  visa  en allmänhet att  de kan sitt
jobb och har seriös kunskap  trots att  80%  av  dessa är
auntodidaktiska  kvacksalvare, där offret  alltid blir den
biologiske fadern vars navelsträng  abrupt  slits av ifrån
moder och avkomma. Gynekokraterna  utövar tillsamm-
ans  med  myndigheternas  feministiska  matriarkat  en
stenhård kamp  gentemot papporna  som  är enda  rygg-
raden,och som barn i avsaknad av en fadersbild  söker i
dess frånvaro bekräftelse bland kriminella organisation-
er,där de kan få en chans till karriär,låna en slant och få
en klapp  på  ryggen  och bli någon, att bli sedda och res-
pekterade,  och  ju elakare  de  är desto  mer  respekt  åt-
njuter dom,för bittra minnen är den hårda skola vars lär-
are gör barnen hårda och därav får elaka föräldrar rädda
barn  som  blir  farliga  barn, så  döm  inte  barnen, döm
lärarna.
Sten Wiking




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-09 18:29



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
eller vad du sitter på
2014-03-09

  © anakreon VIP
Bitterhet som får läsaren fundera över bajgrunden.
Calle
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP