Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GYNEKOKRATERNAS HÄMND II

Det gynekokratiska enväldet  försöker  med alla medel
utan  etiska  regler och  moraliska  värderingar  erövra
världen  genom  barnen  med  manipulation och hjärn-
tvätt,som aldrig lär känna sina pappor  eftersom  gyne-
kokrater med support från  socialtjänstens  matriarkat
grovt förtalat papporna och utmålat dom som monster,
utan tanke på  att  barnen  kan tänka själva  och en dag
kommer dra  egna  slutsatser. Befria  barnen  ifrån  det
gynekokratiska matriarkatets enväldiga maktkamp om
föräldraskapet, för  barnen  repressenterar  det  rena,
oskyldiga,  medan  mammorna  utgör   motsatsen   och
papporna  ingenting  eftersom  de  inte finns. En del av
dessa sorters gynekokrater skulle gjort sig bra effektiva
som lägervakter i Treblinka....Auchwitz....Buchenwald...
...men de gör ganska  bra ifrån sig  inom socialtjänsten,
försäkringskassan, barn-omsorgen , bibliotekstjänst  i
Lund och övriga poster inom  den  administrativa  över-
våningen i samhället.Kriminalitet,missbruk och våld är
de  ensamstående  gynekokraternas  fel i och med  att i
90 % av alla vårdnadstvister avgår mammorna med seg-
ern,och de har därigenom  i  avvecklingen av papporna
tagit steget fullt ut som ansvariga  vårdnadshavare  och
bär således  allt ansvar, och de kan med  stöd  av  under-
hållet från  papporna  finansiera  barnens  omkostnader.
Den  kärlek  gynekokraterna  säger  sig hysa för barnens
bästa är egentligen avsedd för dem själva,för de enda de
kan lura till  kärlek  är barnen, vilka ofta tillkommit gen-
om föräldrars misstag att förväxla kärlek med sexualitet,
dessa barn blir ofta offer och det största lidandet ett barn
kan utstå är avsaknaden efter en kärleksfull förälder.

                                                *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2014-03-09 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP