Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Lyssna inte på vad jag säger

Hör inte mina ord

Blocka min röst

Tills du glömt att jag någonsin fanns




Prosa av LilyTheRose
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-09 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LilyTheRose
LilyTheRose

Senast publicerade
Lust
Du.
Osynlig
* Se alla