Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYST DIPLOMATISKT DOLD DIKTATUR

Svenska  myndigheter ! mestadels  i  mindre  samhällen,
utsätter oskyldiga svenska  medborgare  för systematisk
personförföljelse, och  i vissa, särskilda  fall organiserad
sådan med kriminella celler, där allt sker under en "Lex
non scripta " av tyst diplomati, under  demokratins täck-
mantel. Det har ingenting  med myndighetsutövning att
göra, utan är av rent personliga intressen, som aldrig lär
bli offentliga eftersom de då riskerar  åtal  för  tjänstefel 
och avsked från sin post, men till slut  så  dyker det som
alltid i en grupp av människor upp en Judas,eller någon
med ett moraliskt rättvisepatos,allt är möjligt och ingen
går säker.

                                               ''''




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-10 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP