Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De möts igen

älskade

vi pratar tyst

den jag är i dig

den du blir i mig

älskade

drömmen om evig sommar

för alltid vår i dragg

våra äventyr i alla spår

ett med struktur av lust dagg

intill vinter varma eld lår

                        -

skoningslöst lidande är de vilse i sin väntan,
hon löste.. deras glimmande öppning i gläntan
svaren för att stärka och hålla alla band
på andra sidan sträcks det ut en annan hand

                     -

om melodier och sång kunde skapat balans

skulle jag föralltid sjunga för dig

vänder för stöd mot rutten gren

för sent.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-08 18:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skapat!
2014-04-09

  Georg Möller
Woaw...
2014-04-09

  Tabac VIP
Underbar!
2014-04-09

  Lena Själsöga Keijser
ord målar skikt

du berör

detta möte
bryts
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP