Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla flyter

Stilla flyter våra ögon
Vi vaggas så vackert
så själsligt
i varandras lugn
Vi vill öppna världar
vi vill stänga världar

inte bränna oss

men vet inte hur.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-12 19:32



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Vad befinner vi oss i de stora världen
2014-03-30

  Lars Hedlin
VAckert
2014-03-13

  KYREUS of Sweden
Hot D.series
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP